Reviews


4 stars after 25 reviews
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling blijft staan op het stapje "in bereiding". Uiteindelijk zelf heen gelopen en toen was het al een tijd klaar. De site was niet bijgewerkt. Verder wel lekker gegeten! 7/23/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben met ons bedrijf een lunch voor 20 personen besteld. Voor ons was het belangrijk dat alles op tijd was ivm strakke planning. De timing was perfect, de bestelling compleet en ook een speciaal verzoek was prima doorgekomen. Het eten was vers en heel smaakvol. De lunchkaart is zeer divers en mooi geprijsd, daarom echt een aanrader om met grote groepen gebruik van te maken! Heel veel dank! 7/14/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
took too long today - last time was really quick 6/30/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ijburgeats heeft vandaag geen beste beurt gemaakt. De bestelling kwam veel later dan aangegeven. Gegeven de drukte kan dat gebeuren maar toen ik opbelde werd mij verteld dat de bezorger net onderweg was. Toen de bestelling er na dit telefoongesprek na een kwartier nog niet was, besloot ik nog een keer te bellen. Dat was niet naar het behagen van Ijburg eats want weer was de bezorger net vertrokken. Er werd mij gevraagd hier niet zo moeilijk over te doen want de bezorger was écht onderweg. Er werd schoorvoetend en op verzoek van mijzelf excuses aangeboden. De bestelling zelf was ook niet goed in orde. In plaats van twee broodjes rendang was er 1 broodje kipsate geleverd en 1 rendang. 6/17/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verse broodjes, goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi verpakt en snel geleverd. Als tip: Op beiden broodjes zat koriander, dit stond niet in de beschrijving. Gezien er veel mensen zijn die er niet van houden zou ik dit wel bij de beschrijving zetten. Wij vonden dit namelijk jammer van het broodje. 6/5/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Broodje bawykov was een broodje carpaccio geworden met de komkommer en yoghurtcreme, op zich best een geslaagde combi maar niet helemaal de bedoeling :) 6/2/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
My order was mixed up. I received Salmon instead of chicken like I ordered. I wasn't able to return the food to the restaurant again after I reached home. Please next time be more aware of the order. 6/2/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk flatbread Asian Beef en Bawykov ... mijn gasten waren heel verrast dat ik dat in kort tijdsbestek in huis kon halen ... om te smullen ! 5/15/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nice food and a great alternative to office lunch now we are working from home. Hope they manage to keep their prices similar to office lunch prices. 4/29/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great addition to their menu. Great alternative to office lunch now we are working from home. Especially if they manage to keep these every day office lunch prices. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en de smoothie was perfect. Alsof ik weer inde straten van zuidoost Azië stond. Dankjullie wel! 4/24/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel regelmatig bij één van jullie restaurants en het eten is altijd heerlijk. Lekkere gerechten, ruime keuze en snelle bezorging. 4/14/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere, goedgevulde broodjes! 3/26/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De flatbread met zalm is het lekkerste broodje ooit. Ook de salades en smoothies zijn top! 3/10/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
WE HAD FLATBREAD RENDANG ,FLATBREAD SATÉ AND ASIAN BEEF SALAD. ALL WAS FRESH AND DELICIOUS ! PORTIONS ARE VERY BIG. EXCELLENT QUALITY! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
Lunch Service Ijburg Krijn Taconiskade 374 020–210 36 67
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Dit was onze eerste bestelling bij Lunch Service. We hadden een keuze gemaakt voor twee baguettes, en een italiaans flatbread maar kregen alles op het flatbread. De bacon had een bijsmaak van iets wat ervoor in de pan gebakken was. Ook was er een actie aangekondigd waarbij je als je een code opgaf een verrassing kreeg maar deze zat er niet bij. Niet geheel tevreden dus.. 3/3/2021
Lunch Service Ijburg 4 stars after 25 reviews
Lunch Service Ijburg